За Нас

Silver First е основана в България и скоро се присъединява към другите водещи производители на оптични дискове. Поддържайки технологичния напредък в оптичните медии, Централата ни вярва, че ще бъде вълнуващо преживяване да споделяте тези невероятни продукти в световен мащаб.

Нашата мисия

Ние възнамеряваме да донесем по-качествени и изключително високи стандарти, които облагодетелстват потребителите, както и най-съвременните спецификации на бързо развиващия се пазар. Silver First постига тази цел ежедневно, тъй като изискванията за подобно повишаване на качеството. На световна мисия целта е да се насърчи Silver First да се превърне в предпочитана марка и да създаде международна сертифицирана марка. Silver First никога няма да компрометира стандарта за качество при никакви обстоятелства.

оптични носители дизайн Silver First

Silver First ангажименти

Всички продукти Silver First се потвърждават от международните стандарти, които също се контролират от система за предварително управление на качеството, за да се гарантира високо качество на стандарта.

  • Продължителен срок на съхранение
  • Много ниска BLER (блок процент на грешка)
  • Най-добра UV устойчивост и топлинна устойчивост
  • Отлична съвместимост с всички оптични четци и писатели

Silver First управление

Ние предлагаме най-доброто обслужване по време на “БЕЗ ПРОДАЖБА” и “AFTER-SALE”, актуализиращата комуникационна система ни подсилва да поддържаме световни канали за дистрибуция, както и членовете на екипа ни са добре обучени да се справят с различни изисквания в световен мащаб.

оптични носители видове Silver First