BulgarianEnglishFrenchGermanItalian
оптични дискове Silver First

Услуги

Silver First Ltd е водещ европейски производител на оптични носители за CD, CD-R и DVD. Ние предлагаме оптични носители в различни формати, които да отговарят на Вашите специфични нужди. Продуктите ни следват стандартите на Philips и тези стандарти постоянно се актуализират, за да отговорят на нарастващите очаквания, дължащи се на технологичния напредък в хардуерните технологии и технологиите за компресиране на данни.

Нашите клиенти са водещи български, европейски и международни компании.

Нашата компания е член на Международната федерация на звукозаписната индустрия

Опаковка с оптични дискове е опаковката, която придружава CD, CDr, DVD и други формати на оптични носители.

Повечето опаковки са твърди или полутвърди и са предназначени да предпазват носителя от надраскване и други видове повреда на експозицията.

Предлагаме Ви всички опции, вижте снимките.

Защитата срещу копиране, позната също като защита на съдържанието, забрана на копирането, предотвратяване на копирането и ограничаване на копирането, е технология за предотвратяване възпроизвеждането на софтуер, филми, музика и други носители (обикновено с авторски права).

Много различни системи и софтуер са тествани в постоянната игра “котка и мишка” между производителите и пиратите.

Системата за катерене на съдържанието (CSS) на асоциацията за DVD Copy Control (DVDCSS) може да е най-широко разпространената защита за копиране в света.

Предложенията на компанията StarForce може да са най-сигурната защита в света.

Радваме се да предложим на нашите клиенти както най-усъвършенстваната, актуална и усъвършенствана защита на авторските права, така и лесно да ги съдействаме по най-добрия начин.

Уверете се, че дисковото докосване е допринесло за подобряване на качеството на живот. Наличието на тест за интелектуална собственост, който е необходим за избягване на опасността, трябва да бъде разрешен за всеки отделен случай.
Устройство за тестване на различни продукти – CATS тестер на AudioDev. Наличието на гаранции за производството на продуктите, които не са в определено време в търговията.

Създаването на DVD е процес на създаване на DVD видео, което може да се възпроизвежда на DVD плейър. Повечето DVD-авторски приложения се фокусират изключително върху видео DVD.

В The Authoring House, ние го правим достъпнo, за да получите професионалнo Aвторско DVD, Post-Production и DVD Menu Design услуги за вашето DVD.

DVD мастерингът е процес на цифрова оптимизация, който създава DVD проект за репликация или дублиране.
Обикновено опаковани със свързани услуги, като етикетиране и печатане на ръкави, DVD мастерингът включва както аудио и аудио-визуална работа.

Репликацията на оптични дискове включва:

• Създаването на стъклен диск от оригиналния диск на клиента.
• Създаването на никелoва щампа от този стъклен диск.
• Инжекционното формоване на прозрачни поликарбонатни субстрати от оптичен клас (чисти дискове) от тази щампа.
• Метализиране и лакиране на тези субстрати за производство на компактдискове и DVD дискове.

Правим всичко това и много повече, за да отговорим на изискванията на клиента.

оптични носители дизайн Silver First

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност