Продукти

AdvanCD-R Продуктова линия

Продуктова линия EuroONE ®

CD-R Blank и CD-R Printable

Характеристика

Нашите компактдискове измерват качеството си спрямо конкуренцията на тези пет точки:

  • 1. Съвместимост с Writer AdvanCD-R CD-R са изключително съвместими с днешните водещи писатели, като ви дават безпроблемни, изчерпани резултати.
  • 2. Съвместимост на четеца В сравнение с други дискове, дисковете Advanc-R осигуряват надеждни резултати за по-голямо разнообразие от четци, така че можете да споделяте дискове с повече хора, използващи различни системи.
  • 3. Ниски грешки (BLERavg) Вашата информация остава безопасна и лесна за достъп … и няма да бъде загубена от недостатъците на диска.
    4. Силата на силата на сигнала (l11Rmin) AdvanCD-R CD-Rs има висока сила на сигнала и висока четливост на диска, което повишава вероятността да можете да четете диск след диск на
  • вашата система безупречно.
  • 5. Устойчивост Нашите компакт-дискове са снабдени с дълготрайна памучна маска, която осигурява усъвършенствана защита срещу лоши манипулации на манипулациите и се поддава на драскотини и манипулации.

CD

Компакт диск (CD) е оптичен диск, използван за съхраняване на цифрови данни, първоначално разработен за съхранение на цифрово аудио. CD, въведен през 1982 г., остава стандартният формат за възпроизвеждане на аудио записи от средата на 2006 г.

 

Има 3 основни типа компакт диск:

Аудио CD

Форматът на аудио диска, известен като “Червената книга”, е разработен от Sony и Philips през 1981 г. Форматът е двуканално 16-битово PCM кодиране при процент на извадка от 44,1 kHz. Четириканален звук е разрешена опция във формат “Червена книга”, но никога не е била изпълнена.

CD ROM

CD-ROM (съкращение на “Компактдиск за четене само за памет”) е компактен диск, който съдържа данни, достъпни от компютър. Докато форматът на компактния диск първоначално е бил предназначен за съхранение и възпроизвеждане на музика, форматът е адаптиран по-късно, за да поддържа всяка форма на двоични данни. CD-ROM-тата са популярно използвани за разпространение на компютърен софтуер, включително игри и мултимедийни приложения, макар че всички данни могат да бъдат съхранени (до границата на капацитета на диска).

CD-Extra

Наричани също така “CD Plus”, “Enhanced CD” и “Enhanced CD-ROM”, това е формат на компактдиск, който съдържа аудио и данни. Той използва възможността за многосесии за съхранение на до 98 аудио записи в първата сесия и един запис на данни от XA за CD-ROM във втората сесия. Аудио CD плейърите ще изпълняват първата сесия и ще игнорират втората сесия. Многоезично CD-ROM устройство (всички по-нови устройства) първо ще чете последната сесия и софтуерът в сесията за данни може да предизвика възпроизвеждането на аудио сесията.

DVD

DVD (известен също като “Digital Versatile Disc” или “Digital Video Disc”) е аноптичен формат за съхранение на дискове, който може да се използва за съхранение на данни, включително филми с високо качество на видео и звук. DVD дисковете приличат на компактдискове, тъй като техните физически размери са еднакви (120 мм (4.72 инча) или понякога 80 мм (3.15 инча) в диаметър), но те са кодирани в различен формат и при много по-висока плътност. Официалната спецификация на DVD се поддържа от DVD форума.

Репликацията е процесът на производство на DVD за големи количества. Горди сме да осигурим професионална DVD репликация, подкрепена от персонално обслужване на клиенти, висококачествени продукти и невероятни цени!

Ние произвеждаме следните видове DVD (Digital Versatile Disc)

DVD 5 = 4,7 GB
DVD 9 = 8.5 GB
DVD 10 = 9,4 GB

Когато подготвяте оригинала на DVD за производство, имайте предвид, че е по-добре да не запълвате пълния капацитет на целевия размер на обема.

Pin It on Pinterest

Share This